Υγεία

Αναστολή λειτουργίας καταστήματος της Lidl λόγω κρούσματος κορονοϊού


Την αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης, έπειτα από κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο ανακοίνωσε η Lidl Ελλάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα διενεργηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους καταστήματος ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα του αρτοποιείου και θα αντικατασταθούν με νέα, μετά την απολύμανση.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα υποβληθούν στο σχετικό τεστ για τον κορονοϊό, θα ακολουθηθούν όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα λειτουργήσει με νέο προσωπικό. 

Στην ανακοίνωση της Lidl Ελλάς αναφέρονται και τα εξής: 

«Στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας, η εταιρία ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους στο κατάστημα Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου Κρήτης, το κατάστημα έχει αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Θα διενεργηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και θα αντικατασταθούν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει με νέο προσωπικό.

Για όσο διάστημα το κατάστημα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το κατάστημα Ηρακλείου – Κορώνης, στην οδό Λυσιστράτης».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις