Επιχειρήσεις

Ανάρπαστα τα δωρεάν webinars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές


Στις 30 Μαϊου 2018 το επόμενο

Με μεγάλη συμμετοχή (περισσότεροι από 45 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές) ολοκληρώθηκε το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr και της Insurance Innovation με εισηγητή τον Θέμη Σαρανταένα και αντικείμενο την «Στρατηγική social media marketing και πώς μπορεί να βοηθήσει τα ασφαλιστικά γραφεία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους».

Ο Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Marketing Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών, ανέφερε πως η παρουσία ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στο internet πρέπει να αποτελεί μία «πύλη εισόδου» νέων πελατών και γνωριμιών. Με αυτή τη λογική, αναλύθηκε το πώς τα social media μπορούν να λειτουργήσουν ως επιχειρηματικό εργαλείο στον κλάδο για την απόκτηση νέων πελατών αλλα και την διατήρησή τους μέσω της ανάπτυξης της ηλεκτρονικής σχέσης.

Δεκάδες ήταν τα σχετικά ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες τα οποία απαντήθηκαν από τον εισηγητή με αναλυτικά παραδείγματα.

Το επόμενο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 από τις 17.00 έως τις 19.00 με εισηγητή τον Γιώργο Ραλλάκη, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, εκπαιδευτή σε θέματα πωλήσεων και Marketing & Υπεύθυνο Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Μέσα από το νέο διαδικτυακό σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν «τι είναι το Neuromarketing και πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη των πωλήσεων τους». Το Neuromarketing μας δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μας δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε πρακτικά παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα στις καθημερινές μας πωλήσεις.

ΔΩΡΕΑΝ δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια: http://insuranceinnovation.gr/webinars/sychnes-erotisis/

Το insurancewebinars.gr από τον Μάρτιο του 2018 προσφέρει το σύνολο των διαδικτυακών σεμιναρίων του εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Qudos Hellas, GLASSDRIVE και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.