ΕΥΖην

"Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story", πρεμιέρα στις 23/7


Άγνωστες πτυχές της ζωής της Amy Winehouse θα έχουν τη δυνατότητα να δουν οι θαυμαστές της, στο νέο ντοκιμαντέρ "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story", που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου.

Το ντοκιμαντέρ του MTV International αφηγείται την ιστορία της τραγουδίστριας του «Back to Black» δέκα χρόνια μετά τον τραγικό της θάνατο μέσα από τα μάτια της βαφτισιμιάς της, Ντιον Μπρόμφιλντ.

«Η ταινία θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι, με τη Ντιον να μοιράζεται τις καλές και τις κακές στιγμές και το αποκλειστικό άγνωστο αρχειακό υλικό από τις περιπέτειες που είχε με την Έιμι, ενώ αποτίει φόρο τιμής στον άθραυστο δεσμό τους» αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Η Ντιον Μπρόμφιλντ, Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια χαρακτηρίζει την ταινία «θεραπευτικό ταξίδι».

«Επιτέλους μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου γνωρίζοντας ότι έχω ασχοληθεί με συναισθήματα που ήταν θαμμένα εδώ και χρόνια. Ελπίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνει την Έιμι ως κάτι περισσότερο από ένα άτομο που αγωνίζεται με τον εθισμό, δείχνει το καταπληκτικό πρόσωπο που ήταν η νονά μου».

«Αληθινό είδωλο, η MTV International είχε ακατέργαστο ταλέντο και επινοητικότητα στη μουσική που ενέπνευσε καλλιτέχνες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Κέρι Τέιλορ, από τον MTV Entertainment Group.

«Το MTV της έδωσε μια παγκόσμια σκηνή κατά τη διάρκεια της καριέρας της και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τη Ντιόν για να μοιραστώ την οδυνηρή ιστορία της και να προβάλω την απίστευτη ζωή, την κληρονομιά της Έιμι και τον διαρκή αντίκτυπό της στη μουσική κουλτούρα».

Διαβάστε επίσης