Επιχειρήσεις

Allianz Ελλάδος: Xορηγός του Boccia 2016


H Allianz Ελλάδος ήταν φέτος ο επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016, που διοργάνωσε με επιτυχία η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος” από 24 έως 29 Μαΐου 2016.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia που διεξάγεται κάθε χρόνο, συμμετέχουν αθλητές και αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Από τους αγώνες αυτούς προκύπτουν οι αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια του τελικού του πρωταθλήματος την Κυριακή 29 Μαΐου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κ. Φιλίππα Μιχάλη, απηύθυνε τις θερμές ευχαριστίες της προς τους αθλητές για τις στιγμές εθνικής περηφάνιας που μας προσφέρουν και είχε την τιμή να απονείμει τα μετάλλια στους αθλητές που διακρίθηκαν στα Ζευγάρια BC3. “Η χορηγία του πρωταθλήματος είναι μία ιδιαίτερα σημαντική δράση Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης για την εταιρεία καθώς όχι μόνο ενισχύει την προσπάθεια να γίνει το άθλημα του boccia ευρύτερα γνωστό στο ελληνικό κοινό αλλά κυρίως γιατί στηρίζει μία εξαιρετική ομάδα αθλητών που με αξιοσημείωτη αφοσίωση και σθένος κατακτά σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας”, ανέφερε η κ. Φ. Μιχάλη.

Η Allianz Ελλάδος, στo πλαίσιo της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου Allianz, στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή επιτροπή ως «Επίσημος χορηγός» και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία στις προσπάθειές τους. Οι αθλητές της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας εντείνουν τις προσπάθειές τους καθώς βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.