Πολιτική

Άλλη μία αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ


Ένα ακόμη στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, υπέβαλε την παραίτησή του σε μια συγκυρία που στο Κίνημα πίστευαν ότι ο κύκλος των αποχωρήσεων έκλεισε.

Με επιστολή του προς τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη,  ο Χρήστος Τσαμαντάνης έκανε γνωστό ότι παραιτείται από γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, από μέλος της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και από όλες τις θέσεις που κατείχε, όπως και από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Αφήνει δε αιχμές για πρόσωπα που «λυμαίνονται τον πολιτικό μας χώρο» και δεν επιτρέπουν σε νέα στελέχη «να προσφέρουν αφιλοκερδώς και χωρίς προσωπικό συμφέρον». 

Στην επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ανήκω σε αυτούς που στρατευτήκαμε σε μια δύσκολη και κρίσιμη χρονική συγκυρία για το χώρο και καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι και να υπερασπιστούμε τις αρχές μας και τις αξίες μας. Η παραίτησή μου οφείλεται σε λόγους υπεράνω της θέλησης μου και παρά τη σφοδρή και έντονη επιθυμία μου να συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο, καθόσον το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω γίνει αντικείμενο δυσμενών και απρεπών σχολίων από άτομα που εξακολουθούν να εμφανίζονται μέχρι και σήμερα ως παράγοντες και ως σωτήρες".

Και προσθέτει: "Είναι τα ίδια άτομα που τις τελευταίες δεκαετίες λυμαίνονται τον πολιτικό μας χώρο, μην αφήνοντας να ακουστεί διαφορετική άποψη από τη δική τους. Μην επιτρέποντας σε νέα πρόσωπα να εισφέρουν στο χώρο και ειδικά στους νέους που προσφέρουν αφιλοκερδώς και χωρίς προσωπικό συμφέρον ή επιθυμία για τη λήψη θέσεων, βάζοντας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε εμφανώς είτε αφανώς, εμπόδια και προσκόμματα".

 

Διαβάστε επίσης