Επιχειρήσεις

Ακίνητα σε Φιλελλήνων και Λ. Κηφισίας απέκτησε η Trastor


Στα χέρια τη Trastor περνούν δυο ακίνητα σημαντικής εμπορικής αξίας καθώς πλειοδότησε σε σχετική διαδικασία. Το πρώτο αφορά την Λεωφόρο Κηφισίας και το αντίτιμο ανήλθε στα 2,1 εκ. ευρώ, ενώ το άλλο βρίσκεται στην συμβολή Φιλελλήνων και Όθωνος στο κέντρο της Αθήνας έναντι 682 χιλ. ευρώ.

O Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σημείωσε:«Σήμερα, προσθέσαμε δύο ακόμη ποιοτικά ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο της Trastor. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς ακινήτων, ενισχύουμε την παρουσία μας στα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και του Χαλανδρίου με στοχευμένες επενδύσεις σε ακίνητα υψηλών προδιαγραφών»

Αναλυτικά: 

  • α) Για την απόκτηση χώρων γραφείων σε σύγχρονο κτίριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 270. Η συνολική επιφάνεια των ιδιοκτησιών που αποκτήθηκαν ανέρχεται σε 1.605,50 τ.μ. και το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε στα 2.102.469 ευρώ και
  • β) για την απόκτηση οριζόντιας ιδιοκτησίας του 2ου ορόφου, επιφάνειας 211.67 τ.μ., στο ιστορικό, διατηρητέο κτίριο στην οδό Φιλελλήνων και Όθωνος στο κέντρο της Αθήνας, του οποίου έχει ήδη στην ιδιοκτησία της τον 4ο και 5ο όροφο. Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε σε 682.500 ευρώ.

Εντός του προσεχούς διαστήματος, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση των δύο ακινήτων.

 

Διαβάστε επίσης