Διεθνή

€77.000 το χρόνο για να... δοκιμάζετε καραμέλες


Γευθείτε περισσότερες από 3.500 καραμέλες κάθε μήνα, προκειμένου να εξασφαλίσετε από τον καναπέ σας ετήσιες απολαβές 100.000 δολάριων Καναδά (77.000 ευρώ). Μια δελεαστική αγγελία εργασίας που δημοσίευσε ένα διαδικτυακό κατάστημα ζαχαρωτών στον Καναδά, με την επωνυμία Candy Funhouse, αναζητώντας «γενικό διευθυντή ζαχαροπλαστικής».

Ο ρόλος αφορά στην «καθοδήγηση» της πολιτικής του Candy Funhouse και των τριών γευσιγνωστών που απασχολούνται ήδη.

«Στις αρχές του προηγούμενου έτους, αναζητούσαμε γευσιγνώστες καραμέλας για τις πρωτότυπες γεύσεις μας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) η Βανέσα Γιανακιέφσκι-Ρεμπέλο, εκπρόσωπος της Candy Funhouse. «Αναζητούμε τώρα τον γενικό διευθυντή ζαχαροπλαστικής, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους γευσιγνώστες καραμέλας με... γλυκύτητα», συμπλήρωσε.

Ο «τυχερός» θα έχει πολλές ευθύνες, συμπεριλαμβανομένων της έγκρισης νέων προϊόντων και της διοργάνωσης συνεδριάσεων του «συμβουλίου ζαχαροπλαστικής». Επιπλέον, «όλα είναι διασκεδαστικά» στην επιχείρηση αυτή, υπογραμμίζει η εκπρόσωπος του Candy Funhouse.

Η αγγελία απευθύνεται σε κατοίκους της Βορείου Αμερικής, ηλικίας… 5 ετών και άνω! Πρέπει, φυσικά, να έχεις «πάθος για τα γλυκά», όπως διευκρινίζεται στην αγγελία.

Η εταιρεία Candy Funhouse αναφέρει ότι έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100.000 αιτήσεις μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. «Η πλειονότητα είναι από ενηλίκους, αλλά περίπου το 25% αφορά παιδιά», ανέφερε η εκπρόσωπος.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αγγελία έχει μεγάλη απήχηση. Ο Αμερικανός Μάθιου Κρουκς ανέφερε στο Twitter ότι η 8χρονη κόρη του έχει κάνει αίτηση και μάλιστα άνοιξε λογαριασμό στο LinkedIn για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη θέση θα περάσει από «εκτενή εκπαίδευση γευσιγνωσίας», ενώ θα έχει πλήρη οδοντιατρική κάλυψη, αναφέρει η αγγελία.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις