Νέο Επιχειρείν

2ο Athens Innovation Festival: Tο απόλυτο meeting point του επιχειρείν και της καινοτομίας


12-14 Νοεμβρίου στο Ζάππειο

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου το Ζάππειο γίνεται το απόλυτο meeting point για επιχειρήσεις, startups, funds, πανεπιστήμια, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.Το Athens Innovation Festival, η μεγάλη γιορτή της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Τρεις ημέρες αφιερωμένες στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις, το επιχειρείν σε όλες τις εκφάνσεις του, με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση, δικτύωση και δυναμικές συνέργειες. 

  • Εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία, συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. 
  • Εκθέτες από τους πιο ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας, μέχρι το fintech και το e-commerce, έρχονται να αναδείξουν τα next-big-things και φέρνουν μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία. 
  • Κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και έχουν σημαντικό αποτύπωμα εντός και εκτός Ελλάδος, έρχονται να συναντήσουν τις πολλά υποσχόμενες startups που ανθίζουν εντός του οικοσυστήματος.

Το 2ο AIF εμπνέεται από τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον συμβολισμό της ανάδειξης του στόχου και της επιμονής και συμπράττει καθοριστικά στην ανάδειξη του καινοτόμου επιχειρείν- αφού η καινοτόμος επιχειρηματικότητα είναι μαραθώνιος.

Το τριήμερο φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα που αποτελεί πλέον θεσμό, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου με διοργανωτές το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ- ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, το Ζάππειο Μέγαρο, με στρατηγικούς συνεργάτες τους Industry Disruptors - Game Changers και τον ΣΕΓΑΣ.

Μάθετε περισσότερα για το λεπτομερές πρόγραμμα του Athens Innovation Festival, τις ομιλίες, τα πάνελ, τους εκθέτες, τους φορείς και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια στο: https://www.athensinnovation.gr/

Διαβάστε επίσης