Αγορές

Στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ εισέρχεται η Real Consulting


Στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών εισέρχεται η Real Consulting έπειτα από έγκριση της σχετικής αίτησης που είχε υποβάλει η εταιρεία, με την έναρξη της διαπραγμάτευσης να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου.

Η Real Consulting αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα, με πελάτες από σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας. Παράλληλα, είναι στρατηγικός συνεργάτης υπηρεσιών SAP και Microsoft Dynamics στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 200 εξειδικευμένους συμβούλους. Η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές προϊόντων και εφαρμογών αδειοδοτημένου λογισμικού, σε σχέση με λογισμικά SAP, Microsoft, LS Retail και Tableau.

Η εταιρεία πληροφορικής επιδιώκει συνεχώς την ενίσχυση των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και της τεχνογνωσίας της με σύγχρονες τεχνικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που υιοθετούν τις καλύτερες μεθόδους υλοποίησης και βελτιώνουν τα παραδοτέα του έργου. Έχοντας αναπτύξει μερικά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα σε επίπεδο Technology Consulting, εξελίσσεται διαχρονικά ενισχύοντας την εμπειρία της σε νέες τεχνολογίες και λύσεις αναπτύσσοντας το χαρτοφυλάκιο της με περισσότερα επιτυχημένα και καινοτόμα έργα. Οι υπηρεσίες της εταιρείας απευθύνονται τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας καταφέρει να παραδώσει επιτυχώς έργα τελευταίας τεχνολογίας και μεγάλου βαθμού δυσκολίας, γεγονός που οδήγησε σε μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από τους συνεργάτες και πελάτες της.

Σχετικά με τα οικονομικά της στοιχεία, τα έσοδα της Real Consulting ανήλθαν το 2020 σε €19.681 χιλ Κύρια πηγή εσόδων του Ομίλου για το 2020 είναι οι Υπηρεσίες με έσοδα ύψους €13.131 χιλ (66,72% των συνολικών εσόδων). Από την άλλη πλευρά το EBITDΑ της εταιρίας ανήλθε στα €2.456 χιλ. 

Ο Διονύσης Αθανασάκος, CEO της Real Consulting, δήλωσε σχετικά: «Η είσοδος της Real Consulting στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή, καθώς είναι επιστέγασμα της σταθερά ανοδικής και κερδοφόρας διαδρομής της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά, καθώς όλοι εμείς στη Real Consulting πιστεύουμε ότι η Ελλάδα προσφέρει ένα γόνιμο πεδίο για επενδύσεις που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία. Ευχαριστώ θερμά τη διοικητική ομάδα και τα στελέχη της εταιρίας για την πορεία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους σημαντικούς επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους και τους συνεργάτες μας για τη συνεισφορά τους σε αυτή την επιτυχία».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις