|


ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 29χρονος που απειλούσε με χτύπημα στον ΟΠΑΠ


Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 10 , 11:24

Για απειλή τρομοκρατικών πράξεων κατηγορείται ένας 29χρονος Έλληνας υπήκοος, ο οποίος εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από καταγγελία του ΟΠΑΠ.
Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία στις 22 Αυγούστου ότι είχε δεχθεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε θυρίδα του Οργανισμού, σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο να δεχθεί τρομοκρατικό χτύπημα.
Ακολούθησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκε το σπίτι του δράστη στην Αττική.
Ύστερα από αιφνιδιαστική έφοδο, κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσα στον οποίο υπήρχε αυτούσιο το απειλητικό μήνυμα, το οποίο ο δράστης είχε διαγράψει.
Κατασχέθηκε ο υπολογιστής κι ένας φορητός αποθηκευτικός δίσκος, οι οποίοι έχουν σταλεί στην Εγκληματολογική Υπηρεσία για περαιτέρω έρευνα.
Ο 29χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα.
Share


Σχετικά άρθρα:

 ΟΠΑΠ 
Ταξίδια & Αναψυχή



ΧΡΗΣΤΗΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ
E-MAIL
 
Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό εισόδου σας, συμπληρώστε το email σας. O κωδικός πρόσβασης θα αποσταλεί αυτόματα στο email που έχετε δώσει.
 
Τα στοιχεία του λογαριασμού σας αποστάλθηκαν με email