Κατέβασε αισθητά τον πήχυ για τη μετοχή του Φουρλή η National Sec. δίνοντας νέα τιμή-στόχο τα €6,86 από €8,3 στην προηγούμενη έκθεσή της, λόγω των αποτελεσμάτων και της χρηματιστηριακής συγκυρίας. Και η νέα τιμή είναι αισθητά πάνω από την αποτίμηση της εταιράις στο ταμπλό και τις δίνει περιθώρια ανόδου της τάξης του 20%.
Οι αναλυτές δίνουν σύσταση neutral κρατώντας στάση αναμονής ενόψει των αποτελεσμάτων 9μηνου που θα δώσουν ένα πιο ξεκάθαρο στίγμα για την πορεία της εταιρίας.
Η μετοχή είναι δίκαια αποτιμημένη στα σημερινά της επίπεδα, εκτιμά η Εθνική, ενώ προβλέπει ότι ανάπτυξη της κερδοφορίας δεν πρέπει να αναμένεται πριν από το 2011 και εξής.
Παρά τις μικρές βελτιώσεις της τάσης που παρατηρήθηκαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η πτωτική πορεία των μεγεθών εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί έως το τέλος του έτους- δηλαδή σε μία περίοδο (Σεπτέμβριος- Δεκέμβριος) όπου σημειώνεται το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εταιρίας.