Ζημιογόνος παραμένει ο Βαρβαρέσος στο πρώτο εξάμηνο του έτους, επιτυγχάνοντας όμβς μικρή βρλίωση του τελικού αποτελέσματος και σημαντική αύξηση του τζίρου. Από την άλλη πλευρά μικρή επιδείνωση καταγράφεται στα EBITDA.
Τα αποτελέσματα της εταιρείας εμφανίζουν ζημίες 1,9 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 2,1 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.
Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για το εξάμηνο του 2010 διαμορφώθηκε σε 12,27 εκατ. ευρώ από 10,73 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης περιόδου. Οι εξαγωγές κατά το ίδιο διάστημα ανήλθαν σε 7,86 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, οι ζημίες προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του εξαμήνου του 2010 ανήλθαν σε 0,39 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 0,34 εκατ. ευρώ του εξαμήνου του 2009.