|


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΦ: Aγορά ιδίων μετοχών


Τετάρτη, 17 Μαρτίου 10 , 10:45

Η PROFILE αγόρασε 1.100 μετοχές συνολικής αξίας 862,00 ευρώ και κατέχει συνολικά 374.007 ίδιες μετοχές.
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "PROFILE Α.Ε.Β.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ", (εφεξής "Εταιρία") ανακοινώνει ότι, προέβη σε αγορά ιδίων μετοχών, ως ακολούθως:
Η Εταιρία αγόρασε με μέση τιμή κτήσης 0,78 ευρώ ανά μετοχή, 1.100 μετοχές συνολικής αξίας 862,00 ευρώ. Σύμφωνα με την προαναφερόμενη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου αγοράς ιδίων και στο πλαίσιο της ως άνω απόφασης , η Εταιρία αγόρασε συνολικά 164.081 ίδιες μετοχές και ως εκ τούτου μετά τις παραπάνω αγορές η Εταιρία κατέχει συνολικά 374.007 ίδιες μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,07 % του μετοχικού της κεφαλαίου.
Share

Σχετικά άρθρα:

 ΠΡΟΦ 
Τεχνολογία



ΧΡΗΣΤΗΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ
E-MAIL
 
Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό εισόδου σας, συμπληρώστε το email σας. O κωδικός πρόσβασης θα αποσταλεί αυτόματα στο email που έχετε δώσει.
 
Τα στοιχεία του λογαριασμού σας αποστάλθηκαν με email