TECHin.gr

WIKO: Ο εκδημοκρατισμός των τελευταίων τεχνολογιών

Δημοσιεύθηκε: 06 Μαρτίου 2018, 20:17 , Τελευταία Ενημέρωση: 05/03/2018, 14:01

WIKO: Ο εκδημοκρατισμός των τελευταίων τεχνολογιών
Σχετικά tags

Η τοποθέτηση του χρήστη στην καρδιά του brand και ο εκδημοκρατισμός της τρέχουσας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν το DNA της Wiko. Η Wiko συνεχίζει την αποστολή της µε στόχο να καταστήσει προσβάσιμη την απόλυτη εμπειρία οθόνης, με περισσότερο λειτουργικό χώρο. Όλο το booth της Wiko στην MWC περιλαµβάνει συσκευές ευρείας οθόνης σε όλες τις κατηγορίες, από τα 79€ μέχρι τα 299€. Αυτό εξυπηρετεί άµεσα τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών, από εκείνους που προτιµούν τις απλούστερες συσκευές µέχρι τους περισσότερο εξοικειωµένους µε την τεχνολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συλλογή VIEW2: Είστε έτοιμοι να δείτε τη μεγάλη εικόνα; Στην MWC2018, τα φώτα του booth της Wiko θα είναι στραμμένα στην ολοκαίνουργια εμπειρία της ευρείας οθόνης. Επειδή πραγματικά θέλετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ! Η συλλογή View2 έρχεται με ένα καινοτόμο σχεδιασμό Full Screen και εμπειρία pro imaging, που υποστηρίζεται από ομαλή απόδοση.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN- ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Απαντώντας στην ανάγκη για οθόνες εξοικονόμησης χώρου, η συλλογή View2 έρχεται µε format πλήρους οθόνης 19:9 με ακόμα πιο λειτουργική επιφάνεια οθόνης. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της οθόνης είναι αυτός που ξεχωρίζει. Με ακόµη µεγαλύτερη οθόνη και µικρότερο πλαίσιο, εξακολουθείτε να το αισθάνεσθε άνετα στο χέρι σας για εύκολο χειρισμό. Είτε βλέπετε ταινίες και παιχνίδια, είτε περιηγείστε στο Pinterest ή στα blogs, θα έχετε στα χέρια σας µια εξαιρετικά ευρεία οθόνη.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΘΟΝΗΣ

Σχεδιασµένο για να αξιοποιήσει στο έπακρο το καινοτόμο σχήμα οθόνης, το  προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Το αποτέλεσµα; Η απόλυτη εμπειρία από το περιεχόμενο όλων των εφαρμογών. Η γραμμή ειδοποιήσεων εμφανίζεται απλά για να απαντάτε σε κλήσεις εντός εφαρμογής και να διαχειρίζεστε τη µουσική σας όταν τη χρειάζεστε. Αυτό που µένει είναι όλη η μεγάλη οθόνη για να απολαµβάνετε ό,τι και αν βλέπετε στο κινητό σας. για να απολαµβάνετε ό,τι και αν βλέπετε.

ΦΏΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Για τη χαρά του να µοιράζεστε το περιεχόµενό σας, κρατήστε την καλύτερη φωτογραφία από την πρώτη κιόλας λήψη µε µία εξαιρετική εμπειρία κάμερας. Η συλλογή View2 προσφέρει εντυπωσιακές λήψεις και selfies, σε φωτεινό και χαμηλό φωτισμό, αλλά και όμορφα, κινηματογραφικά κλιπάκια.

Στιγμιότυπα σε ζωντανά χρώματα: Αποτυπώστε τα αληθινά χρώματα που βλέπουν τα µάτια σας στις θεαµατικές φωτογραφίες µε τη συλλογή View2. Το View2 είναι εξοπλισµένο µε οπίσθια κάμερα 13MP ενώ το View2 Pro διαθέτει διπλή κάμερα 16MP µε φακό Sony IMX499. Οι selfies είναι τέλειες για το Instagram µε τις εμπρόσθιες κάμερες 16MP και στις δύο συσκευές.

Υπερτερούν και στο χαμηλό φωτισμό: Ο σωστός φωτισµός αποθεώνει ή καταστρέφει µια φωτογραφία! Από το φως του ήλιου έως το χαµηλό φως, θα  συλλάβετε τέσσερις φορές περισσότερο φως για πιο φωτεινές selfies, καθώς οι αισθητήρες της εµπρός κάµερας διαθέτουν τεχνολογία Big Pixel και διάφραγμα  f / 2.0. Η τεχνολογία Big Pixel βελτιώνει τη λήψη του φωτός αναδιατάσσοντας τα εικονοστοιχεία, συνδυάζοντας 4 σε 1. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα 4 φορές περισσότερη φωτοευαισθησία για φωτεινότερες εικόνες.

Επιπλέον, η οπίσθια κάμερα του View2 Pro διαθέτει ένα εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα f / 1,75 για να βελτιώσει ακόµη περισσότερο τη συλλογή φωτός για περισσότερες λεπτοµέρειες και χρώµατα σε συνθήκες χαµηλού φωτισµού. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξοπλισµένη µε σύστηµα αυτόµατης εστίασης Super Phase Detection (PDAF), το οποίο ξεχωρίζει σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Θαμπάδα και θόρυβος εξαφανίζονται: Αποκτήστε µια ακόμα πιο έξυπνη εμπειρία φωτογραφικής µηχανής στη συλλογή View2 , μειώνοντας αυτόματα τη θαμπάδα και τον θόρυβο, χάρη στο συνδυασµό επεξεργασίας Instant Multi-frame και Blurless. Είναι η ιδανική λύση για ασταθή χέρια και κινητά θέµατα για να πετύχετε εξαιρετικές λήψεις, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και οι δύο λειτουργίες ενεργοποιούνται από προεπιλογή, λαµβάνοντας 5 εικόνες στη σειρά και επιλέγοντας έξυπνα την καλύτερη.

Eυρείες λήψεις που τα περιλαμβάνουν όλα: Οι ευρείες ομαδικές φωτογραφίες που περιλαµβάνουν όλους τους φίλους σας γίνονται ευκολότερες µε τον πίσω φακό 120°*. Για να µην αναφέρουµε τις φωτογραφίες τοπίου, καθώς η µεγαλύτερη προοπτική έχει ως αποτέλεσμα απίστευτες εικόνες.   *∆ιαθέσιµο στο View2 Pro

Δημιουργικές αποχρώσεις: Γνωρίστε τη δηµιουργική πλευρά σας. Η Live portrait blur «µαλακώνει» το φόντο της λήψης και µετατοπίζει την εστίαση στο θέµα που επιλέγετε. Επιπλέον, το View2 Pro χρησιµοποιεί Live artistic blur µε την οπίσθια διπλή κάµερα για κορυφαία ποιότητα. Μην ξεχάσετε να την βελτιώσετε µε τη λειτουργία Face Beauty πριν την ανεβάσετε στα social media -διαθέσιµη και στις δύο συσκευές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CLIPS, ΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ

Σταθερότητα και στις δύο κάμερες Καταγράψτε τα πιο οµαλά βίντεο και από την µπροστινή κάµερα! Και οι δύο βιντεοκάµερες -η selfie και η πίσω- είναι εφοδιασµένες µε FHD Video stabilization για την εξάλειψη των ανεπιθύµητων κουνηµάτων σε συνεχή κίνηση.

Zoom και follow αυτόματα: Απολαύστε τη ζωντανή δράση χωρίς προβλήµατα µε το Live Auto Zoom! Απλά κυκλώστε το πρόσωπο ή το αντικείµενο για να κάνετε zoom in και ακολουθήσετε την κίνηση µε ομαλές μεταβάσεις µεταξύ ευρείας και στενής λήψης.

Κόψε ταχύτητα: Επιτάχυνε Αυτή η αίσθηση των κινηµατογραφικών εφέ κάνει όλη τη διαφορά στα κλιπ σας. Τίποτα δεν δηµιουργεί ένταση τόσο όσο το Slow motion*! Η καταγραφή επιταχυνόµενων σκηνών προσθέτει ένταση στην ιστορία σας µε το Time lapse.

*∆ιαθέσιµο µόνο στο View2 Pro

FHD Video stabilisation

Live  auto  zoom

TIME LAPSE

Slow  motion

• 13MP πίσω κάμερα f/2.0 διάφραγμα Eπεξεργασία Blurless, Instant Multi-frame Live portrait blur

• 16MP εμπρός κάμερα f/2.0 διάφραγμα, τεχνολογία Big Pixel Eπεξεργασία Blurless, Instant Multi-frame Live portrait blur, Face Beauty

• Video features Σταθεροποίηση βίντεο FHD Live Auto Zoom Time lapse

• 16MP διπλή πίσω κάμερα 120° ευρείας γωνίας f/1.75 διάφραγμα Super PDAF Eπεξεργασία Blurless, Instant Multi-frame Dual Tone LED Flash Live artistic blur

• 16MP εμπρός κάμερες f/2.0 διάφραγμα, Τεχνολογία Big Pixel Eπεξεργασία Blurless, Instant Multi-frame Live portrait blur, Face Beauty

•  Video features Σταθεροποίηση βίντεο FHD Live Auto Zoom Slow motion Time lapse

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Υψηλή απόκριση, γρήγορο multitask: Στην καρδιά του τηλεφώνου βρίσκεται ένας ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm Octa-Core, υποστηρίζεται από την RAM 3GB στο View2 και RAM 4GB στο View2 Pro. Αυτό διατηρεί την εµπειρία σας οµαλή και απρόσκοπτη καθώς αλλάζετε εφαρµογές. Επιπλέον, το 4G LTE Category 6 επιτρέπει τη ζωντανή ροή και τη γρήγορη λήψη, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. 

Μπαταρία για εντατική χρήση: Η διαρκής ισχύς για να απολαύσετε πραγµατικά την πλήρη οθόνη σας! Η μπαταρία 3000mAh σε συνδυασµό µε τον επεξεργαστή Qualcomm OctaCore εξασφαλίζουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Και οι δύο συσκευές έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές λογισμικού 24/7 στα εργαστήρια της Wiko. Αυτό εξασφαλίζει περισσότερο από μία ημέρα πλήρους χρήσης του κινητού, όπως π.χ. πολλές κλήσεις, δεκάδες SMS / MMS, χρήση social media, περιήγηση στο Internet, µουσική, βίντεο, παιχνίδια και µηνύµατα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου.

Άφθονη μνήμη: Με μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης, µπορείτε να σώσετε όλες τις εικόνες υψηλής ευκρίνειας που θα τραβήξετε. Το View2 έρχεται µε 32 GB ROM και το View2 Pro µε 64 GB ROM. Συµπληρώστε τις δυνατότητες αποθήκευσης του κινητού σας µε τις MicroSD κάρτες των 128GB και 256GB αντιστοίχως. 

ΟΛΑ ΣΤΟ GOOGLE PHOTOS

Εύκολη διαλογή: Ατελείωτη αποθήκευση Ιδανικό για τους λάτρεις της φωτογραφικής µηχανής, το Google Photos γίνεται η συλλογή σας. Οι εικόνες είναι οργανωµένες, ανιχνεύοντας ανθρώπους, μέρη και  αντικείμενα. Στην εφαρµογή, προσθέστε φίλτρα, θολό φόντο*, περικόψτε ή περιστρέψτε τις φωτογραφίες σας άμεσα. Οι τροποποιήσεις εφαρµόζονται, αλλά µπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγµή. Όλα αυτά έρχονται µε απεριόριστη αποθήκευση και εύκολη κοινή χρήση!

ΕΥΚΟΛΟ. ΓΡΗΓΟΡΟ. ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΜΕΝΟ

Καθαρό AndroidTM: Ξεχάστε αυτά τα αχρείαστα έξτρα. H γρήγορη και οικεία εμπειρία AndroidTM είναι δική σας, σε συνεργασία µε την Google. Απολαύστε περισσότερη μνήμη, ταχύτερη απόδοση και τις τελευταίες εφαρμογές της Google, όπως και τις ενημερώσεις ασφαλείας.

Στιγμιαίο ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου: Ανοίξτε γρήγορα το smartphone σας σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, απλά κοιτάζοντάς το, µε τη βοήθεια του Face Unlock. Καθώς σηκώνετε τη συσκευή σας, η αναγνώριση κίνησης αυτόµατα ανοίγει την αναγνώριση προσώπου. 

Πληρώστε με το smartphone σας: Σχεδιασµένο για να είναι ο καθηµερινός σας σύµµαχος. Το ενσωματωμένο NFC σάς προσφέρει ταχύτερες, ανέπαφες καθηµερινές συναλλαγές, εύκολο pairing και την πρακτικότητα της travel card.

Διασκεδαστικό κινητό φόντο: Η Αρχική οθόνη σας  σας γίνεται σκέτη απόλαυση. Επιλέξτε και τοποθετήστε ένα δευτερόλεπτο από ένα video που σας αρέσει σας σε ζωντανό wallpaper.

ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασµός των νέων συσκευών είναι βελτιωμένος, κομψός και πιο στιβαρός. Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει συνδυάζοντας ένα καλαίσθητο μεταλλικό πλαίσιο με εφέ χρωμίου, σε κομψά χρώματα.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Έξυπνη θήκη Έξυπνη και λεπτή προστασία, η ειδικά διαµορφωµένη θήκη προσφέρει µια άνετη εφαρµογή ενώ παραµένει συνδεδεµένη µε την μπάρα της οθόνης. 

Προστατευτικές θήκες Ανθεκτικές µε διπλή χρήση: Το ανυψωμένο πλαίσιο και το bumper που απορροφάει τους κραδασμούς εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία µε ένα διαφανές σκληρό πίσω κάλυµµα. Το bumper λειτουργεί επίσης ως εργονοµική λαβή! Η θήκη Pro* παρέχει προηγµένη προστασία καθώς ενισχύεται µε ένα ακόµα πιο ανθεκτικό διπλό υλικό. Βγαίνει σε μαύρο του καπνού με διαφανές σκληρό πίσω κάλυμμα.

*∆ιαθέσιµο µόνο στο View2 Pro

Αντιχαρακτικό γυαλί: Το εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί με anti-fingerprint επιφάνεια, 2.5D, εξασφαλίζει τέλεια εφαρµογή αλλά και διατηρεί την ευαισθησία της οθόνης στην αφή. 

ΔΙΕΎΡΥΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ VIEW 

Αποκτήστε περισσότερο χώρο οθόνης σε format 18:9 για την ψυχαγωγία σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, µε περισσότερες επιλογές για διαφορετικές ανάγκες. Το View Go, το View Lite και το View Max αποτελούν τη διευρυμένη γκάμα  της σειράς View.  

Το View Go προσφέρει εκπληκτική θέαση πολυµέσων  µε την οθόνη 5,7’’ HD+. Επίσης η εντυπωσιακή φωτογραφική αλλά και η μνήμη για να τις αποθηκεύσετε περιλαμβάνονται στο βασικό πακέτο παροχών.

Το View Lite είναι εξαιρετικά συμπαγές και ταιριάζει σαν γάντι ακόμα και σε μικρά χέρια. Η οθόνη των 5,45’’ είναι ενσωµατωµένη σε ένα συµπαγές σώµα που είναι ιδανικό για χρήση από το ένα χέρι με εύκολο χειρισμό! Παρέχει µια μοναδική εμπειρία χρήστη µε εξαιρετικά ευκρινείς selfies, εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Το View Max είναι φτιαγµένο για να παρακολουθείτε περιεχόμενο οπουδήποτε, µε µια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 5,99’’, μια ενισχυμένη εμπειρία πολυμέσων και εκπληκτικές φωτογραφίες. Με 4000mAh, υπολογίστε ισχύ που διαρκεί και διαρκεί για 2 ολόκληρες ηµέρες πλήρους χρήσης!

Οι νέες συσκευές της σειράς Υ

Η νέα σειρά Y είναι ο δρόμος σας για εξαιρετικά προσιτά και εύχρηστα smartphones με τεχνολογία ευρείας οθόνης 18:9  και πολύχρωμα σχέδια. 

ΟΘΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

Το Tommy3 αποτελεί έναν ευέλικτο σύντροφο µε οθόνη 5,45’’, ταχύτητα 4G και προαιρετικό NFC για ανέπαφες συναλλαγές. Το Lenny5 είναι µεγάλο και δυνατό µε οθόνη 5.7’’ HD και διπλά ηχεία. Το Jerry3 διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά σε ένα συµπαγές σώµα µε οθόνη 5,45’’ και επεξεργαστή Quad-Core.

» Δείτε όλα τα άρθρα από ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr :
NEWSLETTER Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου
Περισσότερες ειδήσεις από ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η τελευταία θεωρία του Στίβεν Χόκινγκ

Η τελευταία θεωρία του Στίβεν Χόκινγκ

Μια πρόβλεψη για το αναπότρεπτο τέλος του κόσμου μας, αλλά και ένα ελπιδοφόρο τρόπο να ανιχνεύσουμε ίσως τα παράλληλα σύμπαντα, περιλαμβάνει η...
Γιατί τα ρομπότ δεν απειλούν τις θέσεις εργασίας;

Γιατί τα ρομπότ δεν απειλούν τις θέσεις εργασίας;

Τα ρομπότ μπαίνουν στην ζωή μας, αλλά θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να φθάσουν τη διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ...
Επανάσταση στη διατροφή: Superfoods σε σκόνη από το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Επανάσταση στη διατροφή: Superfoods σε σκόνη από το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Μιά τεχνολογική καινοτομία μπορεί να φέρει επανάσταση στην παραγωγή των αποκαλούμενων superfoods («υπερτροφών»), στις διατροφικές συνήθειες και στη βιομηχανία τροφίμων. Αναπτύχθηκε και...
Express Wi-Fi: Μια εφαρμογή του Facebook που αγοράζεις σύνδεση στο διαδίκτυο

Express Wi-Fi: Μια εφαρμογή του Facebook που αγοράζεις σύνδεση στο διαδίκτυο

Σε λειτουργία έθεσε, το Facebook, την εφαρμογή Express WiFi στο Play Store και είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη στην Ινδονησία και την...
Στόχος του CERN η «ώρα μηδέν» του σύμπαντος

Στόχος του CERN η «ώρα μηδέν» του σύμπαντος

Λίγο πιο κοντά στην "ώρα μηδέν" της γέννησης του σύμπαντος στοχεύει το CERN, το οποίο σχεδιάζει την ανάπτυξη δύο επιταχυντών νέας γενιάς,...
Πρόωρες ενδείξεις καινοτομίας των προγόνων μας πριν από 320.000 χρόνια

Πρόωρες ενδείξεις καινοτομίας των προγόνων μας πριν από 320.000 χρόνια

Οι πρόγονοι του συγχρόνου ανθρώπου (Homo sapiens) που ζούσαν στην Ανατολική Αφρική, είχαν αρχίσει, ήδη πριν από 320.000 χρόνια, αρκετά νωρίτερα από...
Η Aeroflot θα εντάξει στον στόλο της το νέο υπερηχητικό αεροσκάφος

Η Aeroflot θα εντάξει στον στόλο της το νέο υπερηχητικό αεροσκάφος

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία προτίθεται να γίνει η πρώτη ρωσική αεροπορική εταιρεία που θα εντάξει στον στόλο της το νέο υπερηχητικό αεροσκάφος,...
Πούτιν: Ετοιμάζει αποστολές στον Άρη!

Πούτιν: Ετοιμάζει αποστολές στον Άρη!

Το σχέδιο της Ρωσίας να ξεκινήσει μια σειρά διαστημικών αποστολών στον πλανήτη Άρη, με εκτοξεύσεις εντός του 2019, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος...