Sofokleousin.gr

Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά Γραφεία στο Επίκεντρο της Greek Tourism Expo 2017

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2017, 20:56

Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά Γραφεία στο Επίκεντρο της Greek Tourism Expo 2017
Σχετικά tags

Ο σχεδιασμός της Greek Tourism Expo 2017 - GTE, περιλαμβάνει ανανεωμένες και εμπλουτισμένες Παράλληλες Εκδηλώσεις και Δράσεις, που στοχεύουν στη δημιουργία ισχυρής δικτύωσης για τους Ξενοδόχους και τα

Ταξιδιωτικά γραφεία
Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις φέρουν τη σφραγίδα εξεχόντων Φορέων τουρισμού
αλλά και σημαντικών εταιριών που είναι εκθέτες.

•    Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Χαρακτηριστικά, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, αρωγός της έκθεσης όλα αυτά τα χρόνια, «υπογράφει» Ημερίδα  με τίτλο Σήμα “Boutique Hotel”, μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος για Φιλοξενία με Προσωπικότητα.
Το νέο σήμα πιστοποίησης καταλυμάτων της χώρας μας ως «Boutique Hotel»,είναι ένα μέσο διάκρισης και προώθησης των καταλυμάτων που προσφέρουν «μοναδική εμπειρία διαμονής» στους επισκέπτες του.

•    Εθνικό Κέντρο Τουρισμού Υγείας: Η ανάδειξη του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας στην ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, αποτελεί για το 2017 κυρίαρχη προτεραιότητα της GREEK TOURISM EXPO, στο φάσμα της διεύρυνσης του προγράμματος της προβολής του Ελληνικού Τουρισμού στις διεθνείς ταξιδιωτικές αγορές, με νέους κλάδους.
 

Ο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo '17 με ειδικά διαμορφωμένη Ημερίδα που οργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Τουρισμού Υγείας και ο Πρόεδρός του Γιώργος Πατούλης σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τον ΙΣΑ.


•    Ημερίδα με θέμα «Τουριστικά γραφεία και προκλήσεις του μέλλοντος» θα οργανώσουν τεχνολογικές εταιρείες με εξειδίκευση στον ταξιδιωτικό τομέα, όπως η AHEAD RM, η ASK2TRAVEL, η TRAVELSOFT κ.ά., και θα παρουσιάσουν λύσεις για την αναβάθμιση των ταξιδιωτικών γραφείων μέσα από νέα «εργαλεία».
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Προμήθεια και Διανομή  των Τουριστικών Υπηρεσιών σε επίπεδο Β2Β και B2C, για τις Mobile και Cloud εφαρμογές, κ.λ.π.

•    Ημερίδα- Forum με θέμα «Τάσεις και εξελίξεις στην διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος»
Το Internet έχει επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην διανομή του ξενοδοχειακού προιόντος! Έχει ανοίξει ένα τεράστιο αριθμό νέων καναλιών που επιτρέπουν σε κάθε ξενοδόχο να έχει εύκολα διαδικτυακή πρόσβαση σε πολλές αγορές, κάτι που παλιότερα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, τόσο σε b2b (bedbanks, wholesalers κλπ) όσο και σε b2c επίπεδο (ΟΤΑ’s, metasearch κλπ).

Στην εποχή μας, όπου το παλιό μοντέλο του tour-operating φθίνει, ο ανταγωνισμός αναγκάζει τα ξενοδοχεία να υιοθετήσουν τα ηλεκτρονικά κανάλια διανομής.

Το Forum θα εστιάσει ακριβώς στην καλύτερη δυνατή προσέγγιση εκ μέρους του ξενοδόχου για να εκμεταλλευθεί την προσβασιμότητα που προσφέρουν όλα αυτά τα νέα κανάλια. Mία σειρά από πολύ σημαντικές εταιρείες θα αναλύσουν τις εξελίξεις στην διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος. Μεταξύ των εταιριών που συμμετέχουν στο Forum αναφέρουμε την Τrivago, το κορυφαιο metasearch engine, την Expedia, τη Nelios , την Axia Hospitality, την Panadvert είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών Online Marketing στον τουρισμό, την  I.T. Concept , Χρυσό χορηγό της Έκθεσης, με τον συνδυασμό των βραβευμένων προϊόντων της OCG (Optimized Communication Gateway) και WeeFee , την Interad - IT & Web Media Company, κ.α.


...ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ GREEK TOURISM EXPO

•    Παρουσίαση Βιοκλιματικού ξενοδοχείου. Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Ελληνικό Τμήμα της UIA και το διεθνές πρόγραμμα εργασίας ARES μαζί , μέσα από διαδικασία ανοιχτής πρόσκλησης που διοργάνωσαν μαζί απευθυνόμενοι στους αρχιτέκτονες, για βιοκλιματικό σχεδιασμό ξενοδοχείου και υπνοδωματίου με χρήση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών,  επέλεξαν την πρόταση της Ηλιοπούλου Ευτυχίας με τίτλο «Ημιυπαίθριος βίος δίπλα στο νερό», ως την πιο άρτια να κατασκευαστεί στην έκθεση Greek Tourism Expo ’17.

Στην πρόταση αυτή, συνδυάζονται παραδοσιακές και σύγχρονες βιοκλιματικές στρατηγικές δροσισμού με παράλληλη χρήση συστημάτων ΑΠΕ, στοχεύοντας σε ένα υψηλού επιπέδου, σύγχρονο υπνοδωμάτιο ξενοδοχείου, κατάλληλο για τις μεσογειακές καλοκαιρινές κλιματολογικές συνθήκες.

Το υπνοδωμάτιο, η βασική δομική και λειτουργική μονάδα του ξενοδοχείου, αντιμετωπίζεται ως ένα κύτταρο που αυτορυθμίζεται και προσαρμόζεται στο περιβάλλον του και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός του, δεν επιδιώκει να «ντύσει» την αρχιτεκτονική ιδέα αλλά να την ερμηνεύσει.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, το πιλοτικό αυτό δωμάτιο θα είναι ανοικτό στους επισκέπτες, προσφέροντας εκπλήξεις τόσο για τον σχεδιασμό του, όσο και στις τεχνικές προδιαγραφές του.
Παράλληλα θα παρουσιαστούν και άλλες καινοτομίες που θα κάνουν όλη την κατασκευή μοναδική.

•    Gastronomy Event. Γκουρμέ Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα από τους Chefs του ΙΕΚ Άλφα με προϊόντα από Περιφέρειες, Δήμους και Έλληνες παραγωγούς και με την παρουσία διεθνών Travel Food Bloggers, θα προβληθεί, μέσα από την Greek Tourism expo, η Ελληνική Γαστρονομία που αποτελεί, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Ελληνικού Τουρισμού.

•    Ελάτε να γνωρίσετε το Travel Massive, μια παγκόσμια πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει η φετινή έκθεση και στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού και travel insiders από όλο τον κόσμο και έχει ήδη αναπτυχτεί σε πάνω από 130 πόλεις στον κόσμο.
Μέσα από το networking δίκτυο του Travel Massive, χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού , από κάθε χώρα, έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, με στόχο τους να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Η 4η GREEK TOURISM EXPO 2017 τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΕΟΤ, της ΚΕΔE, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΓΕΠΟΕΤ, του ΤΕΕ, του ΕΒΕΑ, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών και της Ενωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

Χρυσοί χορηγοί της έκθεσης: IT CONCEPT και ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Χορηγοί: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, SIGHTS OF ATHENS, τα ξενοδοχεία  KUBIC, DOMOTEL KASTRI, RADISSON και GRECOTEL και οι εταιρείες ΤΣΩΚΑΣ, ATHENS INSIDERS, ATHENS WALKING TOURS και MAZI TRAVEL.

Χρυσός χορηγός Επικοινωνίας: TORNOS NEWS.
Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
4η GREEK TOURISM EXPO, 8-10 Δεκεμβρίου 2017
Metropolutan Expo - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ωρες Λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10.00-20.00

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

» Δείτε όλα τα άρθρα από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr :
NEWSLETTER Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου
Περισσότερες ειδήσεις από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Νέα θυγατρική από την trivago για απευθείας κρατήσεις

Νέα θυγατρική από την trivago για απευθείας κρατήσεις

Μια νέα θυγατρική ιδρύει η trivago, την trivago Hotel Relations GmbH, η οποία θα έχει απευθείας σχέσεις με τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία, εστιάζοντας...
Αύξηση καθαρών κερδών για την SAP

Αύξηση καθαρών κερδών για την SAP

Η γερμανική SAP ανακοίνωσε ότι αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το 2017, μετά από την εμφάνιση αύξησης κερδών 35% στα καθαρά κέρδη γ΄...
Η Grivalia πήρε πίσω ακίνητα του Μαρινόπουλου στο 1/4 της τιμής!

Η Grivalia πήρε πίσω ακίνητα του Μαρινόπουλου στο 1/4 της τιμής!

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική κτηματαγορά και του πόσο έχουν πέσει οι αξίες των εμπορικών ακινήτων: Τα ακίνητα 15 καταστημάτων...
Λουκέτο στο ιστορικό εργοστάσιο «Pitsos»

Λουκέτο στο ιστορικό εργοστάσιο «Pitsos»

 Κλείνει μία από τις ιστορικότερες βιομηχανικές μονάδες της χώρας. Πρόκειται για το εργοστάσιο της Bosch-Siemens Hausgerate Hellas (ΒSH Hellas), πρώην Πίτσος, που...
Οι πρώτοι μήνες λειτουργίας του Job Center της British American Tobacco Hellas

Οι πρώτοι μήνες λειτουργίας του Job Center της British American Tobacco Hellas

Μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του Job Center, περίπου 40 άνθρωποι βρήκαν εργασία στηριζόμενοι από το πρόγραμμα του πρώτου ολοκληρωμένου Κέντρου Επανένταξης...
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγορά 12.514 ιδίων μετοχών

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγορά 12.514 ιδίων μετοχών

 Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. κατ' εφαρμογή του άρθρου 4 παρ. 4 του υπ' αριθμ. 2273/2003 Κανονισμού της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, γνωστοποιεί...
Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ολοκλήρωσε επένδυση 3,2 εκατ. στη Σίδνο

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ολοκλήρωσε επένδυση 3,2 εκατ. στη Σίδνο

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία ολοκλήρωσε επένδυση ύψους 3,2 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Σίνδου, που αφορά στην τοποθέτηση νέας γραμμής παραγωγής για την...
Κέρδη 3,7 εκ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη 3,7 εκ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 9 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017, το ΣΚΡΑΤΣ...