Sofokleousin.gr

Έρχονται τα View! Τρία νέα widescreen smartphones της Wiko

Θα παρουσιαστούν στην IFA 2017, από Οκτώβριο ξεκινά η διάθεση και στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε: 05 Σεπτεμβρίου 2017, 12:49 , Τελευταία Ενημέρωση: 05/09/2017, 13:20

Έρχονται τα View! Τρία νέα widescreen smartphones της Wiko
Σχετικά tags

Συνεχίζοντας να κάνει όλο και πιο προσιτή την τεχνολογία, η WIKO, η γαλλική game changer εταιρεία κινητών τηλεφώνων, λανσάρει µία νέα σειρά widescreen smartphones, η τιµή των οποίων ξεκινάει από τα 179 ευρώ. Η σειρά View θα παρουσιαστεί στην IFA στο Βερολίνο και η πρώτη, ομώνυμη συσκευή θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο -και στην Ελλάδα. Θα ακολουθήσουν αργότερα το 2017 τα VIEW XL και VIEW Prime.

Ο εκδηµοκρατισµός της τεχνολογίας

Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 2011, η υπόσχεση της Wiko ήταν να κάνει την τεχνολογία προσβάσιµη στο ευρύ κοινό. Έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, παρέχει ένα ολοκληρωµένο οικοσύστηµα από smartphones, wearables και αξεσουάρ καθώς και ένα ειδικά σχεδιασµένο interface. Τώρα είναι #4 στη ∆υτική Ευρώπη, αλλά και σταθερά στο #2 στην γενέτειρά της τη Γαλλία, ενώ έχει παρουσία σε 35 χώρες σε όλο τον κόσµο. Το 2017, το brand επεκτάθηκε δίνοντας ιδιαίτερη έµφαση στη γερµανική αγορά, όπου εµβαθύνει στο θέµα της εγγύτητας µε τους χρήστες.

VIEW: Απολαύστε το εύρος 

Τα Smartphones µε 18:9 wide screens προσφέρουν µία εξαιρετική εµπειρία θέασης, σε συσκευές που είναι προσιτές. Ανεξάρτητα του τί βλέπετε, το format οθόνης 18:9 widescreen βελτιστοποιεί τη θέαση µε περισσότερη ωφέλιµη επιφάνεια σε compact smartphones. Περισσότερη οθόνη, λιγότερο περίγραµµα. 

∆είτε περισσότερο περιεχόµενο ενώ κάνετε την πλοήγησή σας και διαβάστε περισσότερο κείµενο στην οθόνη σας. Πιο βολικό για να βλέπετε ταινίες ή φωτογραφίες και να παίζετε παιχνίδια. Απολαύστε τον επιπλέον χώρο για split screen multitasking σε 2 τέλεια τετράγωνα παράθυρα.

Μία ιδέα, τρεις συσκευές

View

Απολαύστε την ξεχωριστή εµπειρία θέασης µε την οθόνη 5.7” του VIEW σε ένα smartphone το οποίο χωράει στην παλάµη σας.

Χαρακτηριστικά:

5 5.7” HD+ εντυπωσιακή οθόνη 18:9 ευρεία οθόνη,16MP selfie κάµερα, Live portrait blur 13MP οπίσθια κάµερα, 52MP Super Pixel Επεξεργαστής QualcommTM Quad-Core 3GB RAM, 4G LTE ∆ιαθέσιµο σε 16GB ή 32GB ROM ∆αχτυλικό αποτύπωµα MicroSD έως 128GB. Dual SIM AndroidTM Nougat

View XL

Μεγεθύνετε την οπτική σας ακόµη περισσότερο. Για εσάς που χρειάζεστε ακόµα περισσότερο χώρο, το View XL είναι ιδανικό για εσάς. Απολαύστε την εντυπωσιακή οθόνη 5.99” για να µεγεθύνετε την εµπειρία σας για ένα smartphone το οποίο θα θέλετε να έχετε πάντα µαζί σας.

Χαρακτηριστικά: 5.99” HD+ εντυπωσιαή οθόνη 18:9 ευρεία οθόνη 16MP selfie κάµερα, Live portrait blur 13MP οπίσθια κάµερα, 52MP Super Pixel Επεξεργαστής QualcommTM Quad- Core 3GB RAM, 4G LTE, 32GB ROM ∆αχτυλικό αποτύπωµα MicroSD έως 128GB. Dual SIM AndroidTM Nougat

View Prime

Προσθέστε ακόµα περισσότερα στις φωτογραφίες σας µε την εντυπωσιακή οθόνη 5.7” για εξαιρετικές επιδόσεις και selfies που µοιάζουν µε έργα τέχνης. Εξοπλισµένο dual selfie camera για µία πραγµατικά φιλική οµαδική φωτογραφική εµπειρία.

Χαρακτηριστικά: 5.7” HD+ εντυπωσιακή οθόνη 18:9 ευρεία οθόνη 20 + 8MP dual selfie κάµερα 120° group selfies, Live portrait blur 16MP οπίσθια κάµερα, 64MP Super Pixel Επεξεργαστής QualcommTM Octa-Core 4GB RAM, 4G LTE, 64GB ROM ∆αχτυλικό αποτύπωµα MicroSD up to 128GB. Dual SIM AndroidTM Nougat.

Ολοζώντανες Selfie!

Για φωτεινές και φυσικές selfies, αιχµαλωτίστε το φως του περιβάλλοντός σας µε τη λειτουργία low light optimisation. Ο αισθητήρας απεικόνισης imaging sensor είναι κατασκευασµένος ειδικά για δευτερεύοντα φωτισµό ώστε να εξασφαλίζει καλύτερο εύρος και ευαισθησία και λιγότερες παρεµβολές. 

Το µεγάλο άνοιγµα φακού f/2.0 και οι φακοί 5P lenses λειτουργούν σε πλήρη αρµονία, ώστε να βελτιώνουν το φωτισµό, µειώνοντας ταυτόχρονα τις λωρίδες και σκιές φωτός στις φωτογραφίες σας. 

Θολώστε δηµιουργικά τις φωτογραφίες σας. Απαλύνετε το φόντο και εστιάστε σε εσάς σε πραγµατικό χρόνο, προσοµοιώνοντας το εφέ εστιακού µήκους µε τη λειτουργία Live portrait blur. ∆ιορθώστε και τελειοποιείστε τις λήψεις σας µε τη λειτουργία Face beauty για απαλότερη επιδερµίδα, µεγαλύτερα µάτια και πολλά ακόµη εφέ. Εναλλακτικά, χρησιµοποιείστε διασκεδαστικά χρώµατα µε τα Live Filters.

Φωτογράφισε περισσότερο εσένα 

Αναπαράγετε φωτεινά χρώµατα µε οξείες λεπτοµέρειες για θεαµατικές selfies χρησιµοποιώντας τον αισθητήρα 16MP στα VIEW και VIEW XL. Γίνετε ένας πραγµατικός Selfie ειδικός µε τους δυο αισθητήρες (dual sensors) 20 + 8 MP στο VIEW Prime. Ετοιµαστείτε για ένα φυσικό αποτέλεσµα, µέρα και νύχτα καθώς το soft light flash παραµένει αναµµένο ώστε να αναπαράγει οµαλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. 

Πλέον δε χρειάζεται κόπο! Απλώς στοχεύετε και φωτογραφίζετε µε το AutoHDR, για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που απαθανατίζουν ό,τι βλέπουν τα µάτια σας. 

Γίνε ο ειδικός στις group selfies 

Γιατί να µείνει κάποιος απέξω; Τώρα µπορείτε να πάρετε φωτογραφίες µε εύρος 120° που απαθανατίζουν όλη την παρέα µε τη λειτουργία Auto-group selfie, διαθέσιµη στο VIEW Prime και την dual selfie 20 + 8 MP κάµερα που διαθέτει.

Πες ιστορίες με εικόνες

Τώρα µπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες που να λένε µία ολόκληρη ιστορία, από τη δική σας οπτική, κάθε στιγµή όπου και αν βρίσκεστε. Κάντε τις εντυπωσιακές! Αποτυπώστε ζωντανές και ευκρινείς φωτογραφίες στην πίσω κάµερα υψηλής ποιότητας, µε 13MP στο VIEW και VIEW XL και 16MP στο VIEW Prime. 

Επιτρέψτε στη λειτουργία Auto Scene Detection for Portrait and Night να βελτιστοποιήσει τις ρυθµίσεις σας αυτόµατα για κάθε περίσταση. Εναλλακτικά, πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Pro ή HDR για να επαγγελµατικές λήψεις κάθε φορά! 

Επιλέξτε ένα out of focus φόντο και εστιάστε στο κεντρικό σας θέµα µε τη λειτουργία Live Artistic blur. Ολοκληρώστε τις φωτογραφίες σας µε τα Live Face beauty φίλτρα. Ακόµα περισσότερα pixels Μεγέθυνση και λήψη ακριβών λεπτοµερειών και υφών από απόσταση µε τη λειτουργία Super Pixel. Πολλαπλασιάστε την ανάλυσή σας για εκπληκτικά ακριβείς λήψεις 52MP στα VIEWκαι VIEW XL και 64MP στο VIEW Prime.

Videos που αξίζουν να µοιραστείτε 

∆ηµιουργείστε οµαλά και ευκρινή βίντεο, καθώς η σειρά VIEW είναι προσαρµοσµένη ώστε να απαθανατίζει την κίνηση της πραγµατικής ζωής. Τα smartphones είναι εξοπλισµένα µε Video stabilisation ώστε να ακυρώνουν ακούσιες κινήσεις και κουνήµατα. 

∆ηµιουργήστε κλιπ επαγγελµατικής ποιότητας µε απρόσκοπτες µεταβάσεις µεταξύ µεγάλων και στενών κάδρων. Το Live Auto Zoom, στο VIEW Prime, επιτρέπει την ανίχνευση και παρακολούθηση σε πραγµατικό χρόνο ενός επιλεγµένου κινούµενου θέµατος. Fast forward Ανεβάστε τους ρυθµούς δίνοντας ένα boost ενέργειας σε καθηµερινές στιγµές µε το Time lapse.

Μαγευτικά µεταλλικό

Το ίδιο εντυπωσιακό και από την πίσω όψη του! Ο µεταλλικός σχεδιασµός τονίζεται µε 4 premium χρώµατα: Μαύρο, Χρυσό, Βαθύ Bleen και ένα ολοζώντανο κόκκινο κερασί.

Στο περίπτερο της Wiko στην IFA 

Εκτός από την παρουσίαση της νέας σειράς VIEW, θα παρουσιαστούν τα WIM και WIM Lite. ∆οκιµάστε και εσείς την εξαιρετική εµπειρία της φωτογραφικής µηχανής του WIM που οφείλει τις επιδόσεις της στον άριστο σχεδιασµό της από έµπειρους τεχνικούς απεικόνισης, προσφέροντας ζωντανές και ολοκάθαρες λήψεις που αξίζει να τις µοιράζεστε. Επιπλέον καινοτοµίες θα παρουσιαστούν επίσης στο περίπτερο της WIKO στην IFA. Μερικές από αυτές: η εξέλιξη της γκάµας Y, ορισµένα από τα τελευταία µοντέλα που εκδηµοκρατικοποιούν την τεχνολογία NFC, το Tommy2 και το Tommy2 Plus που φέρνουν την ευκολία των mobile payments και της αντιστοίχισης, αλλά και η σειρά των WiMATE smartbands πολλαπλών χρήσεων για την καθηµερινή παρακολούθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων σας. Όλα αυτά και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιµα στο stand της Wiko στην IFA 2017.

 

» Δείτε όλα τα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr :
NEWSLETTER Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου
Περισσότερες ειδήσεις από ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παπαδημούλης: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια αλλά εθνική συναίνεση

Παπαδημούλης: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια αλλά εθνική συναίνεση

 «Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση και ομοψυχία». Η μετριοπαθής τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου για το Σκοπιανό, βοηθά τη διαπραγματευτική προσπάθεια...
H S&P δίνει το «έναυσμα» για νέα έξοδο στις αγορές

H S&P δίνει το «έναυσμα» για νέα έξοδο στις αγορές

 Η Standard and Poor’s αναμένεται σήμερα, βάσει όλων των πληροφορίων αλλά και των προσδοκιών που έχουν καλλιεργηθεί, να επικαιροποιήσει το αξιόχρεο της...
Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: «Μενού» με αξιολόγηση, Σκόπια, πλειστηριασμούς

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: «Μενού» με αξιολόγηση, Σκόπια, πλειστηριασμούς

 Η τρίτη αξιολόγηση, το Σκοπιανό και οι πλειστηριασμοί θα βρεθούν στο επίκεντρο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει σήμερα και αύριο....
Γαλάζια πυρά στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς στο θέμα της ΠΓΔΜ

Γαλάζια πυρά στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς στο θέμα της ΠΓΔΜ

Για πρωτοφανή ανευθυνότητα κατηγορεί τον πρωθυπουργό η ΝΔ για τους χειρισμούς του στο θέμα της ΠΓΔΜ. Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου...
Πιλοτικό πρόγραμμα προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμΕΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμΕΑ

 Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, του υφυπουργού...
Αιτήσεις 10 εκ. ευρώ για τη δράση «Επιχειρούμε Έξω»

Αιτήσεις 10 εκ. ευρώ για τη δράση «Επιχειρούμε Έξω»

Πέραν κάθε προσδοκίας φαίνεται ότι διαμορφώνεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω» καθώς, σήμερα, μόλις στις πρώτες 4 ώρες από...
Παππάς για ονοματολογικό: Ψυχραιμία χωρίς πολιτική υστεροβουλία

Παππάς για ονοματολογικό: Ψυχραιμία χωρίς πολιτική υστεροβουλία

Την ανάγκη να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία το ονοματολογικό της πΓΔΜ, χωρίς πολιτική υστεροβουλία και κομματικές σκοπιμότητες, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος...
Κοτζιάς: Η διασπορά πυρηνικών όπλων αποτελεί διαρκή απειλή

Κοτζιάς: Η διασπορά πυρηνικών όπλων αποτελεί διαρκή απειλή

Τη σημασία της διπλωματίας, ως του μοναδικού εργαλείου το οποίο μπορεί να επιφέρει μία εποικοδομητική και διαρκή λύση χωρίς να διαταράξει τις...