Sofokleousin.gr
Έλενα Ερμείδου
Έλενα Ερμείδου
Email me

Νέα αναπτυξιακή πορεία για την Brokers Union σε 4 πυλώνες

Νέες προσλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουλίου 2017, 17:30 , Τελευταία Ενημέρωση: 14/07/2017, 17:35

Νέα αναπτυξιακή πορεία για την Brokers Union σε 4 πυλώνες
Σχετικά tags

Την νέα της αναπτυξιακή πορεία σχεδιάζει η Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών, βασιζόμενη σε τέσσερεις πυλώνες: Στον πυλώνα του Στρατηγικού Σχεδιασμού, της Προϊόντικής Πολιτικής, της Υποστήριξης και Εκπαίδευσης. Στόχος το 2018 να γίνει η πρώτη μεσιτική εταιρεία, όχι σε παραγωγή ασφαλίστρων, αλλά η πρώτη μεσιτική εταιρεία στη καλύτερη μηχανογραφική υποστήριξη, στη καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της από άριστα καταρτισμένο προσωπικό που λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στις ανάγκες του Συνεργάτη, στην Αμεσότητα, την Συνέπεια και τον Σεβασμός.

της Ελενας Ερμείδου

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ξενοδοχείο Metropolitan o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας  BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, κύριος Νικόλαος  Βελλιάδης απευθυνόμενος αρχικά στους και στη συνέχεια στο δίκτυο πωλήσεων με θέμα «Σχεδιάζοντας, όλοι μαζί, το Αύριο της BU, Στρατηγικός Σχεδιασμός, Προϊοντική Πολιτική, Υποστήριξη και Εκπαίδευση».

 

Η Μεσιτική που ουσιαστικά ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το και μέσα σε ένα χρόνο, το 2016, κατάφερε να έχει παραγωγή 18 εκατ. ευρώ, επενδύει στην δημιουργία αποκλειστικών προγραμμάτων BROKERS UNION και τους συνεργάτες της σε συνεργασία με ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες. Επενδύει, εξίσου και στο ανθρώπινο δυναμικό για αυτό αναθεωρεί ή / και στελεχώνει περαιτέρω το δυναμικό της. Αυτό ιδιαίτερα όταν διαπιστώνεται ανεπάρκεια των στελεχών της να ενταχθούν σε μια εταιρεία ταχέως αναπτυσσόμενη, είτε λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας, είτε λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και ιδεολογίας. Κανένα από τα χαρακτηριστικά αυτά, τόνισε ο κος Βελλιάδης  δεν ταιριάζουν στο όραμα της εταιρείας μας και το επαγγελματικό μας ήθος. Όταν συμβαίνουν τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλονται άμεσες και ριζικές αλλαγές.

Προς την κατεύθυνση στελέχωσης και ανάπτυξη νέου δυναμικού στην εταιρεία ο κος Βελλιάδης ανακοίνωσε τα νέα στελέχη της Brokers Union  οι οποίοι αναλαμβάνουν:

Νικόλαος Κεχαγιάογλου, Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών

Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος,

Ευάγγελος  Σεβδαλής, Διεύθυνση Κλάδου Ζωής και Υγείας

 Ο κ. Κεχαγιάογλου περιέγραψε γλαφυρά το όραμα για την δημιουργία μιας νέας ασφαλιστικής κοινωνίας η οποία μπορεί να συσταθεί από πολύ απλά υλικά τα οποία έχουν ως βάση τις ανάγκες του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας και εστίασε σε μια διαφορετική προσέγγιση του cross selling ανθρωποκεντρική και όχι πελατοκεντρική.

Ο κ. Βαλαβάνης περιέγραψε με μεστό και ουσιαστικό τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος θα συνεργαστεί με την BU και ανέλυσε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία σε κάθε νέο συνεργάτη.

Στην συνέχεια  ο κ. Αλέξανδρος Δόξας εκπρόσωπος της  PK Data περιέγραψε το νέο μηχανογραφικό  σύστημα της εταιρείας και την χρησιμότητα που αυτό θα προσφέρει στην καθημερινή εργασία του κάθε συνεργάτη.

Ακολούθως ο κ. Σεβδαλής τόνισε με έμφαση ότι η εταιρεία θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη εκπαιδεύοντάς τους ουσιαστικά και σε βάθος  με έμφαση στην καλλιέργεια των δυνατών τους σημείων και χαρακτηριστικών.

Τέλος η κ. Αγάπη Παττακού η οποία θα έχει τον κομβικό ρόλο της υποστήριξης των πωλήσεων, μετέδωσε τον ενθουσιασμό της στους παρευρισκόμενους καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια η οποία έχει ως αφετηρία την σημερινή ημέρα και ως κατάληξη τον προσωπικό θρίαμβο του καθενός  στη  νέα ασφαλιστική εποχή που θα την δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

 BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.

ü      Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.

ü      Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ

ü      Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.

ü      Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.

ü      Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ø      Αυτοκίνητο

Ø      Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)

Ø      Πυρός Επιχειρήσεων

Ø      Αστική Ευθύνη

Ø      Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων

Ø      Μεταφορές

Ø      Πλοία & Σκάφη

Ø      Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας

Ø      Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Ø      Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης

Ø      Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία

Ø      Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών

Ø      Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων

 

 

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr :
NEWSLETTER Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου
Περισσότερες ειδήσεις από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
H Allianz γίνεται ψηφιακή 'by default'

H Allianz γίνεται ψηφιακή 'by default'

Τις πύλες του 44ου Ετησίου Ασφαλιστικού της Συνέδριου άνοιξε σήμερα 24 Ιουνίου η Allianz SE στην Sun City στην Νότια Αφρική ο...
Τι λέει η Επ. Ανταγωνισμού για τα περί ευνοϊκής μεταχείρισης ξένων κατασκευαστικών

Τι λέει η Επ. Ανταγωνισμού για τα περί ευνοϊκής μεταχείρισης ξένων κατασκευαστικών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα που θέλουν, με αφορμή την επικείμενη δημοσίευση της απόφασης για τις...
Άδεια διαχείρισης NPLs έλαβε η Resolute Asset Management

Άδεια διαχείρισης NPLs έλαβε η Resolute Asset Management

Την αδειοδότηση της από την Τράπεζα της Ελλάδας ώστε να ενεργεί ως διαχειριστής Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων στην Ελλάδα γνωστοποίησε η Resolute Asset...
Κόκκινα δάνεια: Άδεια από την ΤτΕ έλαβε η Alvarez & Marsal

Κόκκινα δάνεια: Άδεια από την ΤτΕ έλαβε η Alvarez & Marsal

Άδεια διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με το υφιστάμενο νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, έλαβε η...
Πληθαίνουν τα «λουκέτα» για τη μη έκδοση αποδείξεων

Πληθαίνουν τα «λουκέτα» για τη μη έκδοση αποδείξεων

Σαφάρι ελέγχων διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ παράλληλα τα ‘’λουκέτα’’ για την μη έκδοση αποδείξεων είναι...
Πτήσεις από 15 ευρώ για ταξίδια στην Ευρώπη

Πτήσεις από 15 ευρώ για ταξίδια στην Ευρώπη

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα 24 Ιουλίου νέα προσφορά, με ναύλους από μόνο 14.99€ σε περισσότερες από 500,000 θέσεις, για ταξίδια από τον...
Ποια είναι η ημέρα του χρόνου με τις περισσότερες πτήσεις

Ποια είναι η ημέρα του χρόνου με τις περισσότερες πτήσεις

Η ημέρα με την μεγαλύτερη κίνηση πτήσεων από όλο τον χρόνο, υπολογίζεται ότι για φέτος είναι η 4η Αυγούστου. Την περσινή χρονιά...
ΔΟΛ: Επικυρώθηκε ο πλειστηριασμός, και τυπικά στον Β. Μαρινάκη

ΔΟΛ: Επικυρώθηκε ο πλειστηριασμός, και τυπικά στον Β. Μαρινάκη

Κύριος του ΔΟΛ καθίσταται με απόφαση του Πρωτοδικείου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ως υπερθεματιστής που πλειοδότησε κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της επιχείρησης. Με...