Sofokleousin.gr
Έλενα Ερμείδου
Έλενα Ερμείδου
Email me

Νέα αναπτυξιακή πορεία για την Brokers Union σε 4 πυλώνες

Νέες προσλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουλίου 2017, 17:30 , Τελευταία Ενημέρωση: 14/07/2017, 17:35

Νέα αναπτυξιακή πορεία για την Brokers Union σε 4 πυλώνες
Σχετικά tags

Την νέα της αναπτυξιακή πορεία σχεδιάζει η Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών, βασιζόμενη σε τέσσερεις πυλώνες: Στον πυλώνα του Στρατηγικού Σχεδιασμού, της Προϊόντικής Πολιτικής, της Υποστήριξης και Εκπαίδευσης. Στόχος το 2018 να γίνει η πρώτη μεσιτική εταιρεία, όχι σε παραγωγή ασφαλίστρων, αλλά η πρώτη μεσιτική εταιρεία στη καλύτερη μηχανογραφική υποστήριξη, στη καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της από άριστα καταρτισμένο προσωπικό που λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στις ανάγκες του Συνεργάτη, στην Αμεσότητα, την Συνέπεια και τον Σεβασμός.

της Ελενας Ερμείδου

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ξενοδοχείο Metropolitan o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας  BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, κύριος Νικόλαος  Βελλιάδης απευθυνόμενος αρχικά στους και στη συνέχεια στο δίκτυο πωλήσεων με θέμα «Σχεδιάζοντας, όλοι μαζί, το Αύριο της BU, Στρατηγικός Σχεδιασμός, Προϊοντική Πολιτική, Υποστήριξη και Εκπαίδευση».

 

Η Μεσιτική που ουσιαστικά ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το και μέσα σε ένα χρόνο, το 2016, κατάφερε να έχει παραγωγή 18 εκατ. ευρώ, επενδύει στην δημιουργία αποκλειστικών προγραμμάτων BROKERS UNION και τους συνεργάτες της σε συνεργασία με ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες. Επενδύει, εξίσου και στο ανθρώπινο δυναμικό για αυτό αναθεωρεί ή / και στελεχώνει περαιτέρω το δυναμικό της. Αυτό ιδιαίτερα όταν διαπιστώνεται ανεπάρκεια των στελεχών της να ενταχθούν σε μια εταιρεία ταχέως αναπτυσσόμενη, είτε λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας, είτε λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και ιδεολογίας. Κανένα από τα χαρακτηριστικά αυτά, τόνισε ο κος Βελλιάδης  δεν ταιριάζουν στο όραμα της εταιρείας μας και το επαγγελματικό μας ήθος. Όταν συμβαίνουν τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλονται άμεσες και ριζικές αλλαγές.

Προς την κατεύθυνση στελέχωσης και ανάπτυξη νέου δυναμικού στην εταιρεία ο κος Βελλιάδης ανακοίνωσε τα νέα στελέχη της Brokers Union  οι οποίοι αναλαμβάνουν:

Νικόλαος Κεχαγιάογλου, Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών

Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος,

Ευάγγελος  Σεβδαλής, Διεύθυνση Κλάδου Ζωής και Υγείας

 Ο κ. Κεχαγιάογλου περιέγραψε γλαφυρά το όραμα για την δημιουργία μιας νέας ασφαλιστικής κοινωνίας η οποία μπορεί να συσταθεί από πολύ απλά υλικά τα οποία έχουν ως βάση τις ανάγκες του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας και εστίασε σε μια διαφορετική προσέγγιση του cross selling ανθρωποκεντρική και όχι πελατοκεντρική.

Ο κ. Βαλαβάνης περιέγραψε με μεστό και ουσιαστικό τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος θα συνεργαστεί με την BU και ανέλυσε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία σε κάθε νέο συνεργάτη.

Στην συνέχεια  ο κ. Αλέξανδρος Δόξας εκπρόσωπος της  PK Data περιέγραψε το νέο μηχανογραφικό  σύστημα της εταιρείας και την χρησιμότητα που αυτό θα προσφέρει στην καθημερινή εργασία του κάθε συνεργάτη.

Ακολούθως ο κ. Σεβδαλής τόνισε με έμφαση ότι η εταιρεία θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη εκπαιδεύοντάς τους ουσιαστικά και σε βάθος  με έμφαση στην καλλιέργεια των δυνατών τους σημείων και χαρακτηριστικών.

Τέλος η κ. Αγάπη Παττακού η οποία θα έχει τον κομβικό ρόλο της υποστήριξης των πωλήσεων, μετέδωσε τον ενθουσιασμό της στους παρευρισκόμενους καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια η οποία έχει ως αφετηρία την σημερινή ημέρα και ως κατάληξη τον προσωπικό θρίαμβο του καθενός  στη  νέα ασφαλιστική εποχή που θα την δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

 BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.

ü      Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.

ü      Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ

ü      Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.

ü      Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.

ü      Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ø      Αυτοκίνητο

Ø      Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)

Ø      Πυρός Επιχειρήσεων

Ø      Αστική Ευθύνη

Ø      Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων

Ø      Μεταφορές

Ø      Πλοία & Σκάφη

Ø      Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας

Ø      Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Ø      Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης

Ø      Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία

Ø      Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών

Ø      Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων

 

 

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr :
NEWSLETTER Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου
Περισσότερες ειδήσεις από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΣΕΤΕ: Οι 5 Περιφέρειες με τις υψηλότερες τουριστικές εισπράξεις

ΣΕΤΕ: Οι 5 Περιφέρειες με τις υψηλότερες τουριστικές εισπράξεις

Ανομοιογένεια της τουριστικής δραστηριότητας μεταξύ των Περιφερειών αλλά και εντός των Περιφερειών παρατηρείται σύμφωνα με τα τελευταία μελέτη που εκπόνησε ο ΙΝΣΕΤΕ...
Χαρίτσης: Από 8/1 η υποβολή σχεδίων για το «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ»

Χαρίτσης: Από 8/1 η υποβολή σχεδίων για το «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ»

Στις 8 Ιανουαρίου 2018 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή των επενδυτικών σχεδίων για τη δράση «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» με προϋπολογισμό 50.000.000 ευρώ (Δημόσια...
Πρόγραμμα για 15.000 προσλήψεις ανέργων σε επιχειρήσεις

Πρόγραμμα για 15.000 προσλήψεις ανέργων σε επιχειρήσεις

Τουλάχιστον 15.000 άνεργοι  ηλικίας 30-49 ετών θα μπορέσουν να βρουν δουλειά σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, σε επιχειρήσεις που θα ενταχθούν σε νέο...
Το ψηφιακό άλμα της Κίνας και οι «μαϊμούδες»

Το ψηφιακό άλμα της Κίνας και οι «μαϊμούδες»

Το σίγουρο είναι, ότι τα μεγέθη είναι πλέον τεράστια. Για παράδειγμα, με 632 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, η Κίνα έχει ήδη γίνει...
Η Ερμού 19ος πιο ακριβός εμπορικός δρόμος στον κόσμο

Η Ερμού 19ος πιο ακριβός εμπορικός δρόμος στον κόσμο

Τέσσερις ακόμα θέσεις κέρδισε η οδός Ερμού στην παγκόσμια κατάταξη των ακριβότερων εμπορικών δρόμων του κόσμου, με βάση το κόστος ενοικίασης καταστημάτων....
Πρόστιμα €495.000 σε Λαυρεντιάδη και 4 συνεργάτες της Proton Bank

Πρόστιμα €495.000 σε Λαυρεντιάδη και 4 συνεργάτες της Proton Bank

 Περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν ο πρώην πρόεδρος της Proton Bank Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και τέσσερα στελέχη της εν λόγω...
Χρόνια χρειάζεται για να ξαναγίνει ισχυρή η AIG

Χρόνια χρειάζεται για να ξαναγίνει ισχυρή η AIG

Χρόνια χρειάζεται η νέα διοίκηση της AIG για να επαναφέρει την εταιρεία σε ισχυρή θέση και να καταφέρει παρουσιάσει σταθερές οικονομικές επιδόσεις,...
Η ΜΕΝΤΩΡ στη συνάντηση  Risk Management Subgroup της EURAPCO

Η ΜΕΝΤΩΡ στη συνάντηση Risk Management Subgroup της EURAPCO

Στην τακτική συνάντηση των εταιρειών μελών του Risk Management Subgroup (RIMS) της κοινοπραξίας EURAPCO συμμετείχε η εταιρεία MEΝΤΩΡ, που ανήκει στον όμιλο...