Sofokleousin.gr
Έλενα Ερμείδου
Έλενα Ερμείδου
Email me

Νέα αναπτυξιακή πορεία για την Brokers Union σε 4 πυλώνες

Νέες προσλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουλίου 2017, 17:30 , Τελευταία Ενημέρωση: 14/07/2017, 17:35

Νέα αναπτυξιακή πορεία για την Brokers Union σε 4 πυλώνες
Σχετικά tags

Την νέα της αναπτυξιακή πορεία σχεδιάζει η Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών, βασιζόμενη σε τέσσερεις πυλώνες: Στον πυλώνα του Στρατηγικού Σχεδιασμού, της Προϊόντικής Πολιτικής, της Υποστήριξης και Εκπαίδευσης. Στόχος το 2018 να γίνει η πρώτη μεσιτική εταιρεία, όχι σε παραγωγή ασφαλίστρων, αλλά η πρώτη μεσιτική εταιρεία στη καλύτερη μηχανογραφική υποστήριξη, στη καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της από άριστα καταρτισμένο προσωπικό που λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στις ανάγκες του Συνεργάτη, στην Αμεσότητα, την Συνέπεια και τον Σεβασμός.

της Ελενας Ερμείδου

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ξενοδοχείο Metropolitan o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας  BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, κύριος Νικόλαος  Βελλιάδης απευθυνόμενος αρχικά στους και στη συνέχεια στο δίκτυο πωλήσεων με θέμα «Σχεδιάζοντας, όλοι μαζί, το Αύριο της BU, Στρατηγικός Σχεδιασμός, Προϊοντική Πολιτική, Υποστήριξη και Εκπαίδευση».

 

Η Μεσιτική που ουσιαστικά ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το και μέσα σε ένα χρόνο, το 2016, κατάφερε να έχει παραγωγή 18 εκατ. ευρώ, επενδύει στην δημιουργία αποκλειστικών προγραμμάτων BROKERS UNION και τους συνεργάτες της σε συνεργασία με ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες. Επενδύει, εξίσου και στο ανθρώπινο δυναμικό για αυτό αναθεωρεί ή / και στελεχώνει περαιτέρω το δυναμικό της. Αυτό ιδιαίτερα όταν διαπιστώνεται ανεπάρκεια των στελεχών της να ενταχθούν σε μια εταιρεία ταχέως αναπτυσσόμενη, είτε λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας, είτε λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και ιδεολογίας. Κανένα από τα χαρακτηριστικά αυτά, τόνισε ο κος Βελλιάδης  δεν ταιριάζουν στο όραμα της εταιρείας μας και το επαγγελματικό μας ήθος. Όταν συμβαίνουν τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλονται άμεσες και ριζικές αλλαγές.

Προς την κατεύθυνση στελέχωσης και ανάπτυξη νέου δυναμικού στην εταιρεία ο κος Βελλιάδης ανακοίνωσε τα νέα στελέχη της Brokers Union  οι οποίοι αναλαμβάνουν:

Νικόλαος Κεχαγιάογλου, Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών

Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος,

Ευάγγελος  Σεβδαλής, Διεύθυνση Κλάδου Ζωής και Υγείας

 Ο κ. Κεχαγιάογλου περιέγραψε γλαφυρά το όραμα για την δημιουργία μιας νέας ασφαλιστικής κοινωνίας η οποία μπορεί να συσταθεί από πολύ απλά υλικά τα οποία έχουν ως βάση τις ανάγκες του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας και εστίασε σε μια διαφορετική προσέγγιση του cross selling ανθρωποκεντρική και όχι πελατοκεντρική.

Ο κ. Βαλαβάνης περιέγραψε με μεστό και ουσιαστικό τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος θα συνεργαστεί με την BU και ανέλυσε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία σε κάθε νέο συνεργάτη.

Στην συνέχεια  ο κ. Αλέξανδρος Δόξας εκπρόσωπος της  PK Data περιέγραψε το νέο μηχανογραφικό  σύστημα της εταιρείας και την χρησιμότητα που αυτό θα προσφέρει στην καθημερινή εργασία του κάθε συνεργάτη.

Ακολούθως ο κ. Σεβδαλής τόνισε με έμφαση ότι η εταιρεία θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη εκπαιδεύοντάς τους ουσιαστικά και σε βάθος  με έμφαση στην καλλιέργεια των δυνατών τους σημείων και χαρακτηριστικών.

Τέλος η κ. Αγάπη Παττακού η οποία θα έχει τον κομβικό ρόλο της υποστήριξης των πωλήσεων, μετέδωσε τον ενθουσιασμό της στους παρευρισκόμενους καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια η οποία έχει ως αφετηρία την σημερινή ημέρα και ως κατάληξη τον προσωπικό θρίαμβο του καθενός  στη  νέα ασφαλιστική εποχή που θα την δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

 BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.

ü      Η Brokers Union ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011 από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο και αποτελεί μία από τις δυναμικότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες Ελληνικές Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων.

ü      Στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες τεχνολογικά κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500τ.μ

ü      Συνεργάζεται με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, προσφέροντας έτσι ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ προγραμμάτων.

ü      Διαθέτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ασφαλιστικά προγράμματα.

ü      Προσφέρει διαρκής ενημέρωση στους συνεργάτες της για τις αλλαγές των προϊόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεχής εξέλιξη των Ασφαλιστικών της προτάσεων, προσαρμοζόμενη και στις μεταβολές στη ζωή των πελατών της.


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ø      Αυτοκίνητο

Ø      Πυρός Κατοικίας (και ενυπόθηκα δάνεια)

Ø      Πυρός Επιχειρήσεων

Ø      Αστική Ευθύνη

Ø      Επαγγελματική Αστική Ευθύνη όλων των Κλάδων

Ø      Μεταφορές

Ø      Πλοία & Σκάφη

Ø      Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας

Ø      Ατομικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Ø      Ομαδικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Υγείας & Σύνταξης

Ø      Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής & Ανικανότητας για εργασία

Ø      Προγράμματα Εξασφάλισης Σπουδών

Ø      Ασφάλιση Βιομηχανικών & Εμπορικών Κινδύνων

 

 

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr :
NEWSLETTER Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου
Περισσότερες ειδήσεις από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Οι κίνδυνοι της τεχνητής νοημοσύνης είναι πάρα πολλοί!

Οι κίνδυνοι της τεχνητής νοημοσύνης είναι πάρα πολλοί!

H τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στην αγορά και γίνεται απαραίτητο στοιχείο πολλών κλάδων όπως στην οικονομία, στην πολιτική, στις μεταφορές, στην υγεία, ασφάλεια...
Autohellas: Πετυχημένο το placement, με 60,06% ο Θ. Βασιλάκης

Autohellas: Πετυχημένο το placement, με 60,06% ο Θ. Βασιλάκης

Σχεδόν 40 εκ. ευρώ συγκεντρώθηκαν από το placement στην Autohellas στο οποίο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον (υπερκάλυψη 1,15 φορές στην τιμή των 22,6...
Τριγμοί στο Facebook: Ο Ελον Μασκ διέγραψε τις σελίδες των Tesla και SpaceX

Τριγμοί στο Facebook: Ο Ελον Μασκ διέγραψε τις σελίδες των Tesla και SpaceX

Απρόβλεπτες διαστάσεις φέρνει η υπόθεση των προσωπικών δεδομένων για το Facebook καθώς διευρύνεται η οργή χρηστών οι οποίοι εντάσσονται στο κίνημα #deleteFacebook Βέβαια διαφορετική...
Στήνεται μεγάλη Run Off αγορά

Στήνεται μεγάλη Run Off αγορά

Ενισχύουν τους μηχανισμούς τους οι Run Off (αγορά ανενεργών ασφαλιστικών χαρτοφυλακίων) εταιρείες στην αγορά μετά τα λουκέτα που έχουν μπει στην Ευρωπαϊκή...
Μισθολογικές αυξήσεις στον ΟΤΕ - Τι δηλώνει ο Μ. Τσαμάζ

Μισθολογικές αυξήσεις στον ΟΤΕ - Τι δηλώνει ο Μ. Τσαμάζ

Υπεγράφη χθες νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ της Διοίκησης της ΟΤΕ Α.Ε. και της ΟΜΕ-ΟΤΕ, διετούς διάρκειας, με αναδρομική ισχύ από...
Χ.  Γεωργακόπουλος: Η Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται για δράσεις ανάπτυξης

Χ. Γεωργακόπουλος: Η Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται για δράσεις ανάπτυξης

Την δέσμευση της Ευρωπαϊκής Πίστης για τις εφαρμογές δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής ευθύνης αναγνώρισε ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει...
ΟΛΘ: Νέος πρόεδρος και CEO ο Θεοφάνης

ΟΛΘ: Νέος πρόεδρος και CEO ο Θεοφάνης

 Η Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. ανακοινώνει ότι συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ μετά...
Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 67% του ΟΛΘ

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 67% του ΟΛΘ

Πραγματοποιήθηκε η χρηματιστηριακή μεταβίβαση του πλειοψηφικού ποσοστού 67% των μετοχών του ΟΛΘ στην κοινοπραξία South Europe Gateway Thessaloniki Limited, με το εφάπαξ...