|


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Oμολογιακό 2 εκ. ευρώ από Mevaco


Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 08 , 16:54 , Ενημέρωση 17:12

Η Διοίκηση της Mevaco ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της από 18 Ιουνίου 2008 αποφάσεως της ΓΣ Μετόχων της, υπεγράφη στις 22 Δεκεμβρίου η δεύτερη σύμβαση κάλυψης ομολογιακού δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, ονομαστικής αξίας 2 εκ. ευρώ και διάρκειας οκτώ ετών.
2. Ομολογιούχοι που θα καλύψουν εξ ολοκλήρου πρωτογενώς την ως άνω έκδοση είναι η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.,( σε ποσοστό 90%) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) ΛΤΔ (σε ποσοστό 10%).Πληρεξούσιος καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η Εθνική Τράπεζα. 3. Το προϊόν του εν λόγω κοινού ομολογιακού δάνειου, όπως έχει ήδη αποφασισθεί θα χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση του εν εξελίξει επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας.
Share

Σχετικά άρθρα:

 ΜΕΒΑ 
Βιομηχανικά Προϊόντα & Υπηρεσίες



ΧΡΗΣΤΗΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ
E-MAIL
 
Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό εισόδου σας, συμπληρώστε το email σας. O κωδικός πρόσβασης θα αποσταλεί αυτόματα στο email που έχετε δώσει.
 
Τα στοιχεία του λογαριασμού σας αποστάλθηκαν με email