ΕΥΖην

"Those About To Die" με τον Άντονι Χόπκινς (+trailer)


Στον σκληρό κόσμο των μονομάχων διαδραματίζεται η επική σειρά "Those About To Die" του υποψήφιου για Όσκαρ, Ρόμπερτ Ρόντατ (Robert Rodat), με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς (Anthony Hopkins) στον ρόλο του Αυτοκράτορα Βεσπασιανού

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Daniel P. Mannix, η επική σειρά διαδραματίζεται «στον διεφθαρμένο κόσμο από διαγωνισμούς μονομαχιών με στόχο το θέαμα. Η σειρά παρουσιάζει ένα σύνολο ποικίλων χαρακτήρων από όλα τα μέρη της Ρωμαϊκής κοινωνίας, που συγκρούονται στη διασταύρωση των αθλημάτων, πολιτικής και δυναστείας του αρχαίου κόσμου» σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Ίβαν Ρίον (Iwan Rheon), Σάρα Μάρτινς (Sara Martins), Τομ Χιοζ (Tom Hughes), Τζότζο Μακάρι (Jojo Macari) και Ρομάνα Ματζόρα Βεργκάνο (Romana Maggiora Vergano), μεταξύ άλλων, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρόλαντ Έμεριχ (Roland Emmerich) και Μάρκο Κρόιτσπαϊντερ (Marco Kreuzpaintner).

«Πάντα με γοήτευε η ιστορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Έμεριχ.

«Πολλά παραμένουν σημαντικά για την κοινωνία μας σήμερα -από τη διαπλοκή στην πολιτική και τον αθλητισμό μέχρι τις δοκιμασίες των αγωνισμάτων, οι οποίες επίσης δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία 2.000 χρόνια. Τα πιο ηλεκτρισμένα θεάματα που απευθύνονται στα πλήθη περιλαμβάνουν ακόμη δύο άνδρες σε μια αρένα, που χτυπούν ο ένας τον άλλον, και τα σημερινά άρματα ονομάζονται αγωνιστικά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων εξακολουθούν να συγκρούονται και συχνά να το πληρώνουν με τη ζωή τους».

Σύμφωνα με το Indiewire, τα 10 επεισόδια της σειράς θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 18 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα